Snelle Jongens

Wij zijn er ons van bewust dat het verstrekken van relevante en innovatieve kennis omtrent marktontwikkelingen en producten een belangrijke toegevoegde waarde is voor onze partners. Maar wij weten ook dat als iedereen deze informatie tegelijkertijd ontvangt, de waarde voor een deel teniet gedaan wordt. Ook vinden wij het belangrijk om onze partners bij bepaalde beslissingen te betrekken, want hun feebdack is, naast onze eigen analyse en mening, erg waardevol.

Vandaar dat wij de “Prianto Snelle Jongens” als speciaal geselecteerde groep hebben opgericht. De “Prianto Snelle Jongens” is gereserveerd voor geselecteerde partners en relaties die innovatie en voorsprong in de markt als belangrijke voorwaarde hebben voor hun ontwikkeling.

Wil jij ook als eerste op de hoogte zijn van nieuwe oplossingen of terugkoppeling geven over nieuwe ontwikkelingen en producten? Wordt dan snelle jongen! Vul onderstaand formulier volledig in en je wordt door ons regelmatig ingeschakeld om nieuw producten te testen, gevraagd je mening te geven over ontwikkelingen in de markt en benaderd om mee te denken over nieuwe concepten. 

Aanmelding Snelle Jongen
Bedrijf*
Voornaam*
Achternaam*
Functie*
E-mail*
Telefoon
Mobiel*
Type organisatie*
Evenement/actie
Lead Bron
Top