Mobiliteit

Mobiliteit – Flexibel werken altijd en overal

Steeds meer medewerkers werken niet meer alleen met hun vaste computer, maar gebruiken notebooks, tablets of smartphones, om onderweg adequaat te kunnen werken; de connected enterprise. 

Door de penetratie van een nieuwe generatie van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, en devices in de categorie van virtual reality en augmented reality, komt de nadruk van Mobility steeds meer te liggen op de gebruikerservaring (mobiele applicaties), de toekomstige mobiele oplossingen (Mobiele Cloud diensten) en de infrastructuur hieromheen. Hiermee is ook een nieuwe generatie werknemers opgestaan die door hun mobiele apparaten onafhankelijk van hun locatie zoals thuis, hotels, vliegvelden etc. hun virtuele werkplek hebben gecreëerd.

Men moet hierbij echter voorzichtig zijn als gevoelige bedrijfsgegevens zoals e-mails op het mobiele apparaat gesynchroniseerd worden. Dat geldt in het bijzonder voor Bring-your-own-Device-concepten (BYOD), als medewerkers hun privéapparaten voor beroepsmatig gebruik inzetten.

Mobiliteit biedt uw onderneming veel voordelen. Bijvoorbeeld een toename van uw productiviteit of een betere klantenservice. Dit  omdat medewerkers ter plaatse bij de klanten kunnen zijn en tegelijkertijd de mogelijkheid hebben daar te werken. Een uitgebreid assortiment aan oplossingen vindt u uiteraard ook bij ons terug.

 

Onze Mobiliteit Oplossingen

Top