Runecast vermindert pro-actief 99% van bekende VMware problemen

21-12-2020

Neem real-time de controle terug over VMware & AWS SDDC omgevingen met voorspellende analyses en oplossingen voor (eventuele) problemen.

Doe mee aan de speciale Runecast/Prianto webinars voor partners om meer te weten te komen!

Runecast gebruikt innovatieve technologie om voorspellende analyses van VMWare & AWS SDDC systemen uit te voeren. Hierdoor worden storingen beperkt, de beveiliging van data verbetert en tijd bespaart bij het oplossen van problemen. Uiteraard wordt alles duidelijk gevisualiseerd, waardoor het voor beheerders makkelijker wordt om beslissingen te nemen en vervolgstappen uit te voeren.

  • Verminder de risico's op uitval.

  • Verlaag de tijd die besteedt wordt aan troubleshooting tot 80%.

  • Voorkom problemen en downtime.

  • Snel en direct zicht op kwetsbaarheden.

  • Automatiseer compliancy checks en rapportage.

Realtime, Analyses en Oplossingen.

Runecast Analyzer gebruikt informatie uit de huidige VMware Knowledge Base-artikelen om proactief de vSphere-infrastructuur te scannen en potentiële problemen te ontdekken die ernstige problemen kunnen veroorzaken. Het verzamelt de vSphere-configuratie en logboeken en vindt combinaties van voorwaarden of logpatronen die leiden tot problemen die in de artikelen in de kennisbank worden beschreven.

Aangezien de VMware KB continue wordt bijgewerkt, wordt ook de Runecast Central Repository voortdurend bijgewerkt. Men kan Runecast Analyzer instellen om de KB-updates te downloaden die normaal gesproken wekelijks worden uitgebracht. U kunt ze online downloaden of de offline update toepassen - in het geval van een gebrek aan internetconnectiviteit.

Runecast Analyzer is een oplossing die VMware-beheerders helpt om hun vSphere-omgeving proactief te beheren. Het ontdekt potentiële risico's in de VMware-omgeving voordat ze een grote uitval kunnen veroorzaken. Het maakt gebruik van best practices, richtlijnen voor het verharden van de beveiliging (VMware, DISA STIG, PCI-DSS v3.2.1 en HIPAA) en bekende problemen die zijn aangetroffen in de VMware Knowledge Base om het Software Defined Data Center (SDDC) te beschermen. Runecast is de enige proactieve oplossing voor het voorkomen van problemen in de VMware vSphere-omgeving.

Nog niet overtuigd of weer je meer weten? Vraag nu een technische demo aan!

Doe mee aan het webinar op 4 februari of 25 februari - schrijf vandaag nog in!

Top