Prianto sluit overeenkomst met Mateso voor distributie van de PasswordSafe wachtwoordbeheer oplossing in de Benelux

22-02-2021

Rotterdam, 22 februari 2021. Het beheer en beveiligen van wachtwoorden is niet het meest opwindende aspect van IT. Daarentegen is het wel absoluut noodzakelijk om de integriteit van wachtwoorden, identiteiten en documenten te waarborgen. Elk willekeurig wachtwoord kan al toegang tot de bedrijfsassets geven en standaard wachtwoorden of excellijsten zijn niet meer van deze tijd. PasswordSafe van Mateso is geavanceerde encryptie software die de gehele levenscyclus van een wachtwoord centraal beheert op een veilige, eenvoudige én effectieve manier.

PasswordSafe zorgt voor transparantie en ondersteunt bedrijven bij het automatisch beveiligen van alle toegang van medewerkers door de inzet van gecentraliseerd wachtwoordbeheer. Het maakt ook het omgaan met gevoelige data en informatie makkelijker, verhoogt de beveiliging en tegelijkertijd verbetert het de effectiviteit. PasswordSafe maakt eindelijk een einde aan papieren chaos, zwakke wachtwoorden en menselijke vergissingen. Het is een flexibele oplossing en kan verrassend eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande infrastructuren.

Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto Benelux vertelt: “PasswordSafe is reeds marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en bedient meer dan 10.000 bedrijven wereldwijd. Er liggen enorme kansen voor ons kanaal met deze wachtwoordbeheer oplossing, zowel voor gespecialiseerde security partners als de value added partners; een bekend probleem, een solide technologie, een betrouwbare organisatie en een aantrekkelijk partnerprogramma.”  

Over Mateso en PasswordSafe  -Thomas Malchar, de oprichter van Mateso, ontwikkelde PasswordSafe al eind jaren 90. Sindsdien is Mateso de marktleider in de DACH regio geworden met een wereldwijd bereik van miljoenen gebruikers en 20 van de 30 DAX bedrijven. PasswordSafe is dé centrale wachwoordbeheer oplossing voor elke organisatie – ongeacht bedrijfstak, bedrijfsgrootte or locatie. Dit Duitse product beheert de volledige levenscyclus van wachtwoorden voor veilig gebruik binnen een gehele organisatie. PasswordSafe integreert naadloos in een bestaande infrastructuur, bijvoorbeeld door gebruik van Active Directory, en heeft zich bewezen op diverse apparaten en platformen als Chrome, Firefox, Edge, Safari etc. Password Safe – IT security made in Germany. www.passwordsafe.com

Over Prianto -Prianto B.V. is dé ‘personalized knowledge’ Value Add  distributeur met een focus op het creëren van een optimale IT gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Hiermee worden o.a. essentiële competenties als beheer, optimalisatie, beveiliging en ontsluiting ingevuld. Onze doelstelling is op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze visie, innovatie, kennis, services en producten te leveren aan het IT-kanaal in de Benelux. Kernwaarden als  geen ’13-in-een-dozijn’ producten, hoogwaardige kwaliteit, marktconformiteit, matchen van bedrijfssituaties en doelstelling van zowel partners als hun klanten zijn voor ons leidend.

Direct naar de productpagina PassworSafe voor meer informatie!   

Top