Prianto sluit distributie overeenkomst met Menlo Security

07-01-2020

Nú in de Benelux: Menlo Security - elimineert alle web- en e-mailbeveiligingsrisico's door isolatie en biedt de eerste echte 100% veilige browse-ervaring.

Rotterdam, 7 januari 2020. Met de toename in het gebruik van cloud-gebaseerde (SaaS) applicaties en netwerken wordt de beveiliging steeds complexer. Terwijl men bij overgang naar de cloud de gebruikerservaring niet wil verslechteren is beveiliging wel steeds meer en sneller noodzakelijk. Menlo Security maakt gebruik van isolatie om in plaats van re-actief te reageren, juist aan preventie te doen. Alle endpoints worden eenvoudig en effectief geïsoleerd zonder af te doen aan de gebruikerservaring.

Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto Benelux vertelt: “Protectie...of je het nu ziet als beveiliging, bescherming, veiligheid of steun, het is een belangrijk maar ook complex en uitgebreid onderdeel van de hedendaagste IT strategie. Ook wij als distributeur ontvangen hieromtrent steeds meer vragen. Opvallend is dat de meeste vraagstukken die wij ontvangen of slaan op een specifieke infrastructuur of in relatie staan met de (fysieke) eindgebruiker.  Menlo elimineert alle web- en e-mailbeveiligingsrisico's door isolatie en biedt de eerste echte 100% veilige browse-ervaring. Een unieke en effectieve technologie, die wij graag aan ons partnerkanaal in de Benelux bieden.”

“Traditionele beveiligingsoplossingen zijn reactief. Eerst de dreiging detecteren. Ga er dan mee om. Maar de bedreigingen van vandaag zijn te geavanceerd, te dynamisch, te snel om gepakt te worden. Netwerken worden vaak geïnfecteerd voordat alarmbellen afgaan. Onze partners kunnen het verschil bij hun klanten maken door met isolatie echt aan preventie te doen. We zijn verheugd dit vanaf heden ook aan en met de partners van Prianto in de Benelux te kunnen bieden.” vult John Brown, Director - EMEA Channels, Menlo Security aan.

Op 28 Januari a.s. vindt een (technische) update sessie plaats te Zoetermeer, alwaar ook Menlo Security aanwezig zal zijn om hun Cloud-Based internet isolatie te introduceren.

Lees meer op de productpagina van Menlo Security op deze site.

Over Menlo Security – Menlo Security beschermt organisaties tegen cyberaanvallen door de dreiging van malware uit het web, documenten en e-mail te elimineren. Het bedrijf biedt het enige cloudbeveiligingsplatform met een Isolation Core ™ dat schaalbaar is om uitgebreide bescherming te bieden voor bedrijven van elke omvang, zonder eindpuntsoftware of de gebruikerservaring te beïnvloeden. Menlo Security wordt vertrouwd door grote wereldwijde bedrijven, waaronder Fortune 500-bedrijven en financiële instellingen. Het bedrijf wordt ondersteund door General Catalyst, Sutter Hill Ventures, Engineering Capital, Osage University Partners, American Express Ventures, Ericsson Ventures, HSBC en JP Morgan Chase. www.menlosecurity.com.

Over Prianto -Prianto B.V. is dé ‘personalized knowledge’ Value Add  distributeur met een focus op het creëren van een optimale IT gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Hiermee worden o.a. essentiële competenties als beheer, optimalisatie, beveiliging en ontsluiting ingevuld. Onze doelstelling is op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze visie, innovatie, kennis, services en producten te leveren aan het IT-kanaal in de Benelux. Kernwaarden als  geen ’13-in-een-dozijn’ producten, hoogwaardige kwaliteit, marktconformiteit, matchen van bedrijfssituaties en doelstelling van zowel partners als hun klanten zijn voor ons leidend. www.prianto.nl.   

Top