Prianto breidt overeenkomst uit met Invicti voor distributie van de web vulnerability oplossingen Acunetix en Netsparker in de Benelux.

21-01-2021

Rotterdam, 21 januari 2021. Steeds vaker krijgen organisaties te maken met hackers; zeker sinds de start van de Covid-19 pandemie worden de kwetsbaarheden van hun online presence (websites, webapplicaties etc) steeds duidelijker. Een groeiend gevaar op diefstal en misbruik van gegevens stelt steeds meer en nieuwe eisen aan de IT-beveiliging. Na reeds succesvol te zijn in veel andere Europese landen zijn de web vulnerability producten Acunetix en Netsparker van Invicti nu ook in de Benelux te verkrijgen via Prianto.

De Invicti web vulnerability producten bieden een effectieve, snelle oplossing voor het vinden, oplossen en voorkomen van kwetsbaarheden. Het is een oplossing die volledig automatisch websites, API's en webapplicaties scant om te kijken of deze kunnen worden gehackt. Ook is het ontworpen om te integreren met complexe omgevingen en daarmee een echte end-to-end oplossing. Dit begint al met de discovery tool waarmee je alle websites/apps kunt detecteren en eindigt met de integratie met een zeer grote variëteit van issue trackers, CI/CD oplossingen, etc.

Rashied Akrum, Managing Director-CEO bij Prianto Benelux vertelt: “Welk bedrijf heeft ondertussen nou geen online presence, intern of extern? Zeker in het afgelopen jaar zijn het aantal websites en webapplicaties per bedrijf enorm gegroeid en belangrijker geworden. Wij zijn verheugd dat we ook in de Benelux de Invicti Dynamic Application Security Testing (DAST) oplossingen Acunetix en Netsparker aan het resellerkanaal kunnen aanbieden. Zeker na de successen in andere landen, het feit dat deze web vulnerability oplossing marktleider is en het uitgebreide partnerprogramma, zien wij een succesvolle samenwerking tegemoet.”

Over Invicti – Met het hoofdkantoor in Austin, Texas, levert Invicti web application security aan organisaties wereldwijd. Invicti is opgericht in 2018 na het samenbrengen van de twee merken Acunetix en Netsparker. Acunetix is de web vulnerability scanner die volledig automatisch websites, API's en webapplicaties scant. Door zowel dynamische als statische scanning technologie te combineren met een aparte monitoring agent kan Acunetix meer, sneller en effectiever kwetsbaarheden detecteren dan anderen. Daarnaast biedt het vergaande beheer- en compliancy rapportages waarmee je mogelijke problemen kunt classificeren en prioriteiten kunt toekennen. Netsparker is de web vulnerability management oplossing voor enterprises of organisaties met veel websites. Netsparker bevat bv. de Proof-Based ScanningTM technologie om alle targets automatisch te achterhalen en kun je met ontzettend veel andere platformen (denk aan issue tracking, SSO,CI/CD etc) integreren. Hierdoor kun je met Netsparker een volledig geautomatiseerd web beveiligingsproces opzetten. www.invicti.com.

Over Prianto -Prianto B.V. is dé ‘personalized knowledge’ Value Add distributeur met een focus op het creëren van een optimale IT gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Hiermee worden o.a. essentiële competenties als beheer, optimalisatie, beveiliging en ontsluiting ingevuld. Onze doelstelling is op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze visie, innovatie, kennis, services en producten te leveren aan het IT-kanaal in de Benelux. Kernwaarden als  geen ’13-in-een-dozijn’ producten, hoogwaardige kwaliteit, marktconformiteit, matchen van bedrijfssituaties en doelstelling van zowel partners als hun klanten zijn voor ons leidend.

Lees meer op onze productpagina van Invicti.

Direct meer horen en zien? Invicti neemt ook deel aan de Virtuele Pizza Sessie van 26 januari a.s.

Top