Menlo Security geeft $ 1 miljoen malware beveiligingsgarantie!

04-03-2020

Menlo Security, dat in de Benelux gedistribueerd wordt door Prianto, heeft geannonceerd dat zij 100% malware beveiliging garanderen bij gebruik van hun cloud proxy platform met Isolation Core.

Menlo Security biedt zelfs een garantiekapitaal tot $ 1 miljoen aan hun klanten indien een malware aanval door hun Isolation Core komt en een infectie creëert.

Ondanks dat het digitale beveiligingsbudget in het laatste decennium tot wel 40 keer hoger is geworden, zien we nog steeds wekelijks malware beveiligingslekken verschijnen in het nieuws. Menlo Security neemt echter geen genoegen met “bijna veilig” voor haar klanten. Zij zijn in staat om 100% van alle malware – inclusief exploits, ransomware en zero days – met de Isolation Core tegen te houden. Een unieke garantie in de beveiligingswereld! Door gebruik te maken van isolatie en dus aan preventie te doen, worden alle endpoints eenvoudig en effectief geïsoleerd. De aanvallen kunnen niet eens de gebruiker en zijn apparaat bereiken en dit zonder af te doen aan de gebruikerservaring.

Deze 100% malware beveiligingsgarantie is beschikbaar voor alle nieuwe Menlo Security klanten die de oplossing met de Isolation Core aanschaffen.

Lees het volledige persbericht of test Menlo Security zelf in een paar minuten!

Over Menlo Security – Menlo Security beschermt organisaties tegen cyberaanvallen door de dreiging van malware uit het web, documenten en e-mail te elimineren. Het bedrijf biedt het enige cloudbeveiligingsplatform met een Isolation Core ™ dat schaalbaar is om uitgebreide bescherming te bieden voor bedrijven van elke omvang, zonder eindpuntsoftware of de gebruikerservaring te beïnvloeden. Menlo Security wordt vertrouwd door grote wereldwijde bedrijven, waaronder Fortune 500-bedrijven en financiële instellingen. Het bedrijf wordt ondersteund door General Catalyst, Sutter Hill Ventures, Engineering Capital, Osage University Partners, American Express Ventures, Ericsson Ventures, HSBC en JP Morgan Chase. www.menlosecurity.com.

Over Prianto -Prianto B.V. is dé ‘personalized knowledge’ Value Add  distributeur met een focus op het creëren van een optimale IT gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Hiermee worden o.a. essentiële competenties als beheer, optimalisatie, beveiliging en ontsluiting ingevuld. Onze doelstelling is op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze visie, innovatie, kennis, services en producten te leveren aan het IT-kanaal in de Benelux. Kernwaarden als  geen ’13-in-een-dozijn’ producten, hoogwaardige kwaliteit, marktconformiteit, matchen van bedrijfssituaties en doelstelling van zowel partners als hun klanten zijn voor ons leidend.

Top