ControlUp introduceert ScoutBees als eerste echte SaaS monitoring oplossing.

30-07-2020

ScoutBees van ControlUp is dé (multi-tenant) SaaS oplossing die, zonder enige installatie, alle virtuele werkplekken pro-actief monitort en beheert; snel, eenvoudig, effectief en betaalbaar!

Rotterdam, 30 juli 2020. Nu er meer mensen thuiswerken wordt het nog belangrijker om zekerheid te hebben over de beschikbaarheid en snelheid van VMware Horizon of Citrix (Cloud) Apps & Desktops op een snelle, eenvoudige en efficiënte wijze. ScoutBees van ControlUp is dé (multi-tenant) SaaS oplossing die, zonder enige installatie, alle virtuele werkplekken pro-actief monitort en beheert.

De beschikbaarheid van deze virtuele applicaties en workspaces zijn kritisch voor de productiviteit van de gebruikers en continuïteit van de organisatie als geheel. Met ScoutBees wordt je al geïnformeerd van (mogelijke) problemen voordat deze door de gebruiker worden geconstateerd. ScoutBees zorgt ervoor dat de gehele End-User-Computing (EUC) omgeving – VDI werkplekken, applicaties, netwerkapparaten en andere ter beschikking gestelde resources – altijd optimaal kunnen fuctioneren. Het geeft waardevolle inzichten over de staat van de verbinding en vele belangrijke ijkpunten als inlogtijden, netwerk latency, brokers etc. en je kunt alerts en notificaties laten verzenden bij (belangrijke) afwijkingen. Door proactief en continue testen in zowel het corporate netwerk via ‘hives’op andere locaties op basis van gedefinieerde intervallen, kunnen zelfs trends gesignaleerd worden en actie ondernomen worden vóóraf.

Meer weten? Op maandag 3 augustus a.s. om 11.00 uur vindt het introductie webinar van ScoutBees van ControlUp plaats. Iedereen kan vrijblijvend inschrijven https://register.gotowebinar.com/register/4270874106150628363

Prianto Benelux is de distributeur van ControlUp, inclusief de nieuwste oplossing van ScoutBees, in de Benelux. Als dé Personalized Knowledge distributeur die haar innovatieve en creatieve assortiment opbouwt met oplossing die voor de optimale (IT) eindgebruikerservaring zoren is ScoutBees een uitstekende en welkome toevoeging aan het assortiment.

Over ControlUp – ControlUp is de leider in de revolutie en ontwikkeling van collectieve IT analyses. Door de kracht van big data analyses van duizenden organisaties te gebruiken, kunnen we patronen ontdekken, problemen detecteren, standaarden definiëren en inzichtelijke acties genereren om zo tot een slimmere IT omgeving te komen. ControlUp is in 2009 opgericht door virtualizatie experts, heeft het hoofdkantoor in Silicon Valley en R&D in Israël.  www.controlup.com.

Over Prianto -Prianto B.V. is dé ‘personalized knowledge’ Value Add  distributeur met een focus op het creëren van een optimale IT gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Hiermee worden o.a. essentiële competenties als beheer, optimalisatie, beveiliging en ontsluiting ingevuld. Onze doelstelling is op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze visie, innovatie, kennis, services en producten te leveren aan het IT-kanaal in de Benelux. Kernwaarden als  geen ’13-in-een-dozijn’ producten, hoogwaardige kwaliteit, marktconformiteit, matchen van bedrijfssituaties en doelstelling van zowel partners als hun klanten zijn voor ons leidend. https://www.prianto.nl/producten/controlup.   

Top