Graag willen we u in een persoonlijke workshop van 3 uur kennis laten maken met het WEM Platform waarin we u laten zien hoe u samen met onze partner(s), waaronder EsperantoXL, bedrijfsspecifieke applicaties, die voor uw business van toepassing zijn, te maken in 10% van de tijd tegen 20% van de kosten. En die uiteindelijk na oplevering volledig in eigen beheer genomen kunnen worden, zodat elke (kleine) aanpassing desnoods zelf direct kan worden gemodelleerd vanwege de zogeheten Citizen Development aanpak.”

Is dit te mooi om waar te zijn? Nee.......

met het WEM Platform kan bijna iedereen maatwerk bedrijfssoftware maken, zonder te hoeven programmeren. Een applicatie ontwikkelen met WEM kan tot wel 10 keer sneller dan traditioneel ontwikkelen en is niet moeilijker dan het modelleren van een proces-flowchart. WEM biedt point-and-click integratie mogelijkheden met standaard protocollen zoals REST, SOAP en OData. Applicaties gemaakt in WEM zijn web-based en worden geleverd inclusief hosting, onderhoud, security, infrastructuur, backup, service levels, storage en disaster recovery. 

Graag nodigen EsperantoXL, WEM en Prianto je uit om samen met enkele anderen te ervaren wat WEM voor uw onderneming kan betekenen. Tijdens de gratis workshop zullen we live een applicatie bouwen en daarmee laten zien hoe snel het ontwikkelen met No-Code is!

We houden het graag overzichtelijk en gericht op persoonlijke aandacht, dus per workshop zijn slechts een paar plaatsen beschikbaar, schrijf dus snel in!

Inschrijfformulier WEM Workshop
Bedrijfsnaam*
Straat*
Postcode*
Plaats*
Branche*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Functie*
Email*
Telefoon*
Workshop datum*?
Lead Source
Partner naam
Evenement/actie

 

Wil je WEM partner worden en je aansluiten bij deze fantastische no-code community?

 Vul het partnerformulier in!

 

Beschikbare data:

  •  13 november 2019
  •  26 november 2019
  •  11 december 2019
  •  19 december 2019
  •  7 januari 2020
Top