Virtuele Pizza Sessie

Dinsdag 26 januari 2021- ONLINE

Ook in het begin van het nieuwe jaar 2021 hebben we helaas nog beperkende maatregelen omtrent Corona/Covid-19 en dus ook nu weer (in plaats van onze traditionele Bitterballen Sessie) een Virtuele Pizza Sessie. Iedereen kan vanaf elke locatie inloggen en videobellen via Microsoft Teams. In die sessie zullen Prianto en fabrikanten live demo's, presentaties en vooral Q&A sessies doen, waarbij iedereen mee kan kijken en mee kan discussiëren. En of je dit nu vanuit je kantoorlocatie, je keukentafel of tuinset wil volgen, geef ons het adres waar je je dan zult bevinden en wij zorgen dat in de pauze een heerlijke echte pizza wordt bezorgd! Toch een klein stukje gezamenlijke gezelligheid...

Onderwerp: Safety First!

In het laatste jaar staat nog vaker iedereen met elkaar in contact via allerlei digitale mogelijkheden, is werk verplaatst naar andere plekken (veelal thuis) en is een goede bescherming, controle en beveiliging van gegevens belangrijker geworden dan ooit. Of het nu gaat om het veilig delen van informatie en documenten, het zorgen voor de juiste toegang (intern en extern) naar systemen, applicaties en data, het waarborgen van integriteit en identiteit of het voorkomen van steeds vaker voorkomende cyberaanvallen. Safety first is het "nieuwe normaal" en hierin spelen wij als IT-ers een cruciale rol! IT-Security is geen niche-markt meer voor gespecialiseerde resellers, het is een wezenlijk onderdeel van de IT strategie van ieder bedrijf (resellers en eindklanten). 

Tijdens deze virtuele pizza sessie zullen wij een aantal beveiligingsoplossingen (nieuw in ons assortiment en bestaand) verder toelichten, zowel uit het perspectief van Prianto als van de individuele fabrikanten. Welke opties heb je, wat is veiligheid en hoe kun je deze als reseller het beste inzetten. De virtuele pizza sessie bevat dan ook niet te missen informatie voor elke reseller die verder kijkt!

De agenda: 

16.00 – 16.10 Start en welkomstwoord van Marcel Mayer en Michael Baars

16.10 – 16.35 Invicti Acunetix: web vulnerability scanner

16.35 – 17.00 DeviceTrust: contextual security

17.00 – 17.10 Virtual break met ECHTE pizza 

17.10 - 17.35 Mateso PasswordSafe: password management

17.35 - 17.45 Afsluiting Marcel Mayer en Michael Baars

Inschrijfformulier Virtuele Pizza Sessie
?
?

Steeds vaker krijgen organisaties (klein en groot) te maken met hackers; zeker sinds de start van de Covid-19 pandemie worden de kwetsbaarheden van de digitale wereld steeds duidelijker. Hoogste tijd voor een effectieve, snelle oplossing voor het vinden, oplossen en voorkomen van kwetsbaarheden. Acunetix is een web vulnerability scanner die volledig automatisch websites, API's en webapplicaties scant om te kijken of deze kunnen worden gehackt. Door zowel dynamische als statische scanning technologie te combineren met een aparte monitoring agent kan Acunetix meer kwetsbaarheden detecteren dan anderen. Daarnaast biedt het vergaande beheer- en compliancy rapportages waarmee je mogelijke problemen kunt classificeren en prioriteiten kunt toekennen.

Als gebruikers overal en vanaf elk apparaat (moeten) kunnen werken is een veilige en flexibele werkplek noodzakelijk. Dit is alleen mogelijk als alle contextuele informatie (als gebruiker, apparaat en externe resources) up-to-date en beschikbaar is en wordt gecombineerd met acties in real-time. DeviceTrust zorgt ervoor dat alle veranderingen aan de (remote) device en de gebruiker direct resulteren in een aanpassing van de context in de virtuele sessie. Dynamische acties (denk hierbij aan acties met betrekking tot bijvoorbeeld aan- en uitloggen, netwerkveranderingen, printer toegang en locatiewijzigingen), worden dan direct genomen, zodat de sessie altijd up-to-date is en aan de laatste beveiligings- en compliance-voorwaarden voldoet.

Het beheer en beveiligen van wachtwoorden is niet het meest opwindende aspect van IT. Daarentegen is het wel absoluut noodzakelijk om de integriteit van wachtwoorden, identiteiten en document te waarborgen. Elk wachtwoord kan al toegang tot de bedrijfsassets geven en standaard wachtwoorden of excellijsten zijn niet meer van deze tijd. Password Safe van Mateso is geavanceerde encryptie software die de gehele levenscyclus van een wachtwoord centraal beheert op een veilige, eenvoudige én effectieve manier. Uiteraard inclusief end-to-end encrypty, SSO (Single Sign-On), Role-Based access, AD integratie, maar ook met gebruik web clients en IOS of Android voor de optimale gebruikerservaring.

Top