Virtuele Pizza Sessie

We hadden op dinsdag 30 maart jl. weer een goedbezochte Virtuele Pizza Sessie. Met dank aan AppGuard, ControlUp en Easyvirt en natuurlijk Marcel Mayer en Michael Baars van Prianto. 

Onderstaand staan de verschillende presentaties die gegeven zijn en nog wat aanvullende documenten, dus neem gerust een kijkje ter herinnering of als je er helaas niet bij kon zijn. Ook delen we graag de volgende links naar de diverse evaluatie en actie-versies:

O ja, mocht je graag met ons meedenken over innovatie, productontwikkelingen, ons assortiment etc. Schrijf je dan in voor onze Snelle Jongens!

De presentaties

DC Scope® van EasyVirt is een intuïtieve en niet-intrusieve oplossing voor monitoring, optimalisatie, capaciteitsplanning en kostenbeheer van gevirtualiseerde VMware®-infrastructuren. De oplossing stelt u in staat de controle over uw virtualisatie te nemen en de efficiëntie van uw datacenter te verbeteren, terwijl onnodige kosten worden gereduceerd. Door middel van de eenvoudige installatie van 15 minuten en de zeer gebruiksvriendelijke interface is men instaat om snel een eenvoudig operationeel te zijn.

AppGuard's zero-trust endpoint oplossing ,is gebaseerd op gepatenteerde technologieën die de werkzaamheden vereenvoudigen door middel van een preventieve aanpak, in plaats van een op detectie gebaseerde aanpak. Door gebruik te maken van Zero Trust space policies, isolatie en inheritance policies, blokkeert AppGuard applicaties voor het uitvoeren van verdachte processen, terwijl ze wel normale acties kunnen blijven uitvoeren. De AppGuard agents kunnen maanden of jaren probleemloos werken zonder online updates benodigd te hebben - ongeacht de applicatie-updates, patches en andere wijzigingen op de end points.

Veel oplossingen voor het monitoren en beheren van infrastructuur zijn onnodig complex en tijdrovend in het opzetten en in gebruik. ControlUp is anders; krachtig én eenvoudig. Het is een geavanceerd platform voor het in realtime monitoren, analyseren en beheren van zowel on-premis, hybride cloud als cloud infrastructuren. Het is echter simpel en eenvoudig door het gebruik van één console en de mogelijkheid om in realtime en op proactieve wijze problemen direct op te lossen.

Door de integratie met VMware Horizon kun je eenvoudig vanuit de ControlUp console problemen detecteren, analyseren en oplossen - waar deze zich ook bevinden in de VMware Horizon omgeving.

Top