23 Mei 2018

De noodzaak om endpoints (beter) te beveiligen is dankzij bekende aanvallen als GoldenEyePetya en WannaCry nu wel doorgedrongen tot de meeste organisaties. Veelal maken ze gebruik van een vorm van endpoint protectie, maar aanvallen worden steeds geavanceerder en een simpele antivirus of endpoint protectie is voor de meeste organisaties niet meer voldoende. 

Bitdefender speelt hier op in met de release van de GravityZone Ultra Suite. GravityZone Ultra voegt namelijk de next-generation endpoint protectie van Gravityzone samen met next-level Detection en Response in XDR in één uitgebreid en geïntegreerd platform. En dit inclusief alle beveiligingsfeatures van GravityZone HD en Elite suite, als HyperDetect en de Sandbox Analyzer.

Veel opties, maar welke kies je en hoe gebruik je ze?

Voor een volledige update van de Bitdefender GravityZone mogelijkheden, organiseren wij voor alle Bitdefender partners een update training. We kunnen ons namelijk voorstellen dat alle verschillende versies (Advanced Business, Elite, Ultra etc) en de bijbehorende features niet altijd even duidelijk (te onderscheiden) zijn. 

Commercieel en Technisch

Op woensdagmiddag 23 mei kun je als Bitdefender Partner kiezen voor een technische of een commerciële update training. Bij beide trainingen zal een overzicht gegeven worden van het volledige productassortiment, met de nadruk op de verschillen én uiteraard kennisoverdracht van nieuwe GravityZone Ultra Suite. 

Kennisoverdracht én teamwork

Naast kennisoverdracht van de technische en verkoopaspecten van het Bitdefender assortiment, is ook gedacht aan de samenwerking van teams binnen een organisatie voor het behalen van het optimale resultaat. Een gezamenlijk lunch, pauze-activiteit (uiteraard heeft het iets met puzzelen/ontcijferen te maken om in de beveiligingshoek te blijven) en afsluiten met een borrel. Kortom, een partner update die je niet mag missen!

 

De Partner Update -inclusief de technische en de commerciële training - is gratis, maar het aantal plaatsen zijn beperkt, dus schrijf snel in via onderstaand inschrijfformulier.

Bitdefender Partner Update/Ultra
Bedrijfsnaam*
Voornaam*
Achternaam*
Functie
Email*
Telefoonnr.
Land*
Bitdefender Ultra Training*
Interesse
Type Organisatie

Meer dan een training

Omdat succes niet alleen afhangt van de juiste kennis van een individu bij een organisatie, maar veelal ook bepaald wordt door afstemming en samenwerking, hebben wij voor deze Partner Update gekozen voor een unieke lokatie in Soesterberg, namelijk het conferentiehotel Kontakt der Kontinenten (Amersfoortsestraat 20, Soesterberg) 

 

 

Top