Virtuele Pizza Sessie

Donderdag 2 juli 2020- ONLINE

We hadden weer een goedbezochte Virtuele Pizza Sessie afgelopen donderdag 2 juli. Met dank aan Emil Bobev van Runecast, Peter Nap van ControlUp, Tom McVey van Menlo Security en natuurlijk Marcel Mayer en Michael Baars van Prianto. 

Onderstaand staan de verschillende presentaties die gegeven zijn, dus neem gerust een kijkje ter herinnering of als je er helaas niet bij kon zijn. Ook delen we graag de volgende links naar de diverse evaluatie versies:

O ja, mocht je graag met ons meedenken over innovatie, productontwikkelingen, ons assortiment etc. Schrijf je dan in voor onze Snelle Jongens!

De presentaties

Veel oplossingen voor het monitoren en beheren van infrastructuur zijn onnodig complex en tijdrovend in het opzetten en in gebruik. ControlUp is anders; krachtig én eenvoudig. Het is een geavanceerd platform voor het in realtime monitoren, analyseren en beheren van zowel on-premis, hybride cloud als cloud infrastructuren. Het is echter simpel en eenvoudig door het gebruik van één console en de mogelijkheid om in realtime en op proactieve wijze problemen direct op te lossen.

Door de integratie met VMware Horizon kun je eenvoudig vanuit de ControlUp console problemen detecteren, analyseren en oplossen - waar deze zich ook bevinden in de VMware Horizon omgeving.

Runecast Analyzer is een oplossing die VMware-beheerders helpt om hun vSphere-omgeving proactief te beheren. Het ontdekt potentiële risico's in de VMware-omgeving voordat ze een grote uitval kunnen veroorzaken. Het maakt gebruik van best practices, richtlijnen voor het verharden van de beveiliging (VMware, DISA STIG, PCI-DSS v3.2.1 en HIPAA) en bekende problemen die zijn aangetroffen in de VMware Knowledge Base om het Software Defined Data Center (SDDC) te beschermen. Runecast is de enige proactieve oplossing voor het voorkomen van problemen in de VMware vSphere-omgeving.

 

 

Menlo Security maakt gebruik van isolatie om in plaats van re-actief te werken juist aan preventie te doen. Alle endpoints worden eenvoudig en effectief geïsoleerd zonder af te doen aan de gebruikerservaring. Dit in tegenstelling tot de veel gebruikte ADT-methode (Allow, Detect & Block), die vaak achter de feiten aanloopt en zichtbaar (negatief) effect kan hebben voor de gebruiker. Door isolatie kunnen aanvallen niet eens de gebruiker en zijn apparaat bereiken - preventie vooraf in plaats van eliminatie achteraf!

De gezamenlijke oplossing met VMware SD-WAN stelt je in staat om cloud- en phishing beveiliging toe te voegen en zo thuiswerkers te beschermen.

Top