Oud en vertrouwd, maar toch nieuw en innovatief!

Dinsdag 12 mei 2020 te Kamerik

Onlangs hebben wij het Prianto Consultancy Pack geannonceerd. Een essentiële set van handige hulpmiddelen waarmee je eenvoudig scans, inventarisaties en test kunt uitvoeren voor een aantrekkelijke prijs. Een niet te missen toolset voor iedere consultant! De Pack bestaat uit een slimme combinatie van bestaande producten en oplossingen uit ons assortiment die door ons - en dus door jullie - op een nieuwe en (kosten) effectieve manier ingezet kunnen worden. Deze Bitterballen Sessie staat dan ook in het teken van de Prianto Consultancy Pack. Uiteraard is het ook dit keer een "traditionele" Technische Update met korte demo's en presentaties, weinig tot geen commercie, veel netwerkmogelijkheden, een borrel en een BBQ. 

Alle essentiële tools in één pack!

Een bekende uitdaging voor alle consultants is er (te) laat achter komen dat een bestaande IT-omgeving van een nieuwe klant niet goed is ingericht en men eerst heel veel moet oplossen voordat men daadwerkelijk aan de slag kan. Of - nog erger - gedurende een project erachter komen dat er "verborgen gebreken" zijn die de implementatie verhinderen. De enige manier om dit risico te minimaliseren is altijd te starten met een analyse om een startpunt te bepalen. Maar ja, hiervoor is vaak dure tooling benodigd die ook niet altijd eenvoudig te gebruiken is. 

Hiervoor hebben wij de oplossing, namelijk de Prianto Consultancy Pack. Een essentiële set van handige hulpmiddelen waarmee je eenvoudig scans, inventarisaties en test kunt uitvoeren voor een aantrekkelijke prijs. Een niet te missen toolset voor iedere consultant! Wij, en 3 van de deelnemende fabrikanten, lichten de Consultancy Pack en bij behorende producten toe.

De agenda: 

15.00 – 15.30 Ontvangst met bittergarnituur

15.30 – 16.00 Bitdefender: antivirus, antimalware en meer...

16.00 – 16.30 Smartbear: Test browsers en apps via de cloud

16.30 – 17.00 Pauze en netwerken

17.00 - 17.30 Macrium: Back-up en DR - simpel en effectief

17.30 - 18.00 Prianto: Totaaloverzicht Consultancy Pack

18.00 - 20.30 BBQ

Zoals altijd is dit een kleinschalig evenement, dus er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Inschrijfformulier BS - 12 mei 2020
Bedrijf*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Functie*
E-mail*
Telefoon*
Land*
Type organisatie
Evenement/actie
Aanvraag

In tegenstelling tot traditionele leveranciers die een samenraapsel leveren van Windows-toepassingen die niet berekend zijn op virtualisatie of de cloud, combineert Bitdefender GravityZone alle benodigde beveiligingsservices voor een organisatie in één uniform platform, zodat veel kosten-effectiever een veilige omgeving voor alle eindpunten gerealiseerd kan worden. GravityZone is een zakelijke oplossing die lokaal wordt geïnstalleerd of extern wordt gehost door Bitdefender en/of haar partners.

GravityZone Business Security is de beste combinatie van beveiliging, presetaties en gebruiksgemak en ideaal voor het MKB(+) segment. Een makkelijk te installeren en kosteneffectieve security antivirus en antimailware oplossing.

Paul Smit laat dit uiteraard zien tijdens de Bitterballen Sessie!

Macrium Reflect biedt uitgebreide backup en DR oplossingen voor bedrijven en wordt wereldwijd gebruikt om data en besturingssytemen te beschermen. Gebruikmakend van geavanceerde disk imaging technologie creëert Reflect betrouwbare backup images – zodat workstations, servers en virtuele machines snel en makkelijk te herstellen zijn. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is Macrium een vertrouwde en beproefde oplossing voor data bescherming.

Bescherm je data, upgrade je harddisk of probeer een nieuw OS met de wetenschap dat alles veilig is opgeslagen in een eenvoudig op te halen backup bestand die lokaal, op het netwerk of een USB stick is opgeslagen. 

Zie hoe makkelijk en handig dit is tijdens de Bitterballen sessie bij de demo van Ingmar Verheij van Macrium.

Smartbear is een leverancier van tools voor het bouwen, testen en bewaken van software. Zij heeft zich gespecialiseerd in oplossingen voor het gezamenlijk ontwikkelen, functioneel testen, performance testen, en performance monitoring voor API's; zowel mobiel, via het Internet en de Desktop. SmartBear helpt software teams met het creëren van 's werelds beste applicaties en de API's door te zorgen voor kwaliteit in elke stap van de levenscyclus, vanaf de eerste regel van de code, tot het in productie brengen en elke test in tussendoor.

De CrossBrowser testing tool zorg ervoor dat elke web-ervaring met welke browser en op elk mobiel apparaat perfect wordt. Je hoeft geen VMs of vele apparaten te gebruiken, met SmarBear kun je eenvoudig handmatige, visuele en selenium testen in de cloud uitvoeren op meer dan 2.050 desktops en mobiele browsers. In een handomdraai!

Zie met eigen ogen hoe eenvoudig je dit kunt doen voor je klant tijdens de Bitterballen sessie.

 

Top