Speciaal voor onze partners in het Noorden en Oosten!

Dinsdag 10 September 2019 te Fluitenberg

Speciaal voor onze partners in het Noorden en Oosten van Nederland, deze keer een Bitterballen Sessie in het Noorden van Nederland, namelijk in Fluitenberg te Drenthe. Zoals je van ons gewend bent ook daar uiteraard zonder al te veel commercie, geen blabla en ook geen stropdassen! Wat dan wel? Een informele setting mét en vóór techneuten en technisch-georiënteerden van partners en leveranciers. 

Security - interne en externe gegevensbescherming en gegevensveiligheid

Als iedereen altijd met elkaar in contact staat zie je als logisch vervolg dat er steeds meer persoonlijke én bedrijfskritische informatie wordt benaderd, gemaakt en opgeslagen; op allerlei apparaten. Een goede bescherming, controle en beveiliging wordt in de  always-available en altijd geconnecteerde wereld veel belangrijker; ook binnen de organisatie. Of het nu gaat om het veilig delen van informatie en documenten, het zorgen voor de juiste toegang (intern en extern) naar applicaties en data of het waarborgen van integriteit.

Security is een veelomvattend begrip en, net als dat 100% veiligheid niet bestaat, zal geen enkele leverancier alle aspecten ervan kunnen bedienen. Als Prianto Benelux hebben wij diverse security (gerelateerde) producten in ons assortiment, die gezamenlijk een interessante (deel) oplossing vormen!

Tijdens de BS worden 2 van onze oplossingen specifiek toegelicht en zullen wij als Prianto een korte samenvatting van de overige producten. Ook bestaat de mogelijkheid tot 1-op-1 gesprekken én diverse netwerkmogelijkheden; dit alles in een informele sfeer!

De agenda: 

16.00 – 16.20 ontvangst met bittergarnituur

16.20 – 16.40 SolarWinds ARM - Michael Baars

16.40 – 17.00 Bitdefender NTSA – Roel Schuitman

17.00 – 17.20 Pauze

17.20 – 18.00 Meer security (TeamViewer, DeviceTrust, RapidFireTools etc. - Michael Baars

18.00 – 20.00 BBQ en mogelijkheid tot 1-op-1’s met Roel Schuitman, Michael Baars en Marcel Mayer

 

Registreer via de eventtool of onderstaand formulier!

Login in met je credentials op https://events.prianto.nl/ en registreer je daar direct voor deze Bitterballen Sessie op 10 September a.s.

Nog geen login op onze eventtool? Geen probleem, vul dan onderstaand formulier in en wij sturen je verdere instructies en login informatie!

Inschrijfformulier BS - 10 september 2019
Bedrijf*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Functie*
E-mail*
Telefoon*
Land*
Type organisatie
Evenement/actie
Aanvraag

Bitdefender Network Traffic Security Analytics is een beveiligingsoplossing voor bedrijven die inbreuken nauwkeurig detecteert en inzicht biedt in geavanceerde aanvallen door netwerkverkeer te analyseren. Hiermee kunnen organisaties snel geavanceerde bedreigingen detecteren en bestrijden door bestaande beveiligingsarchitectuur - netwerk en eindpunt - aan te vullen met gespecialiseerde netwerkgebaseerde verdediging.

Speciaal voor deze sessie komt Roel Schuitman van Bitdefender jullie vertellen hoe je deze real-time inbraakprotectie met volledige zichtbaarheid inzet! 

Met Solarwinds Access Right Management (ARM), voorheen 8MAN, kunnen de toegangsrechten van de hele infrastructuur ingezien, gecontroleerd (audit) en beheerd worden. Door de inzet van ARM kunt u alle activiteiten van de gebruiker traceren, tot in het kleinste detail. Het helpt te bepalen welke gebruikers toegang hebben tot welke gegevens en objecten, en door wie en hoe deze rechten zijn toegekend. 

Onze eigen technisch specialist Michael Baars zal jullie updaten over de laatse ontwikkelingen van ARM bij Solarwinds! 

 

Enterprise connectivity cloud platform met secure connectivity (SSO).

 

Beveiliging van remote werkplekken door meer context over eindgebruiker devices.

 

Beveiligingsrapport op netwerk- en gebruikers- niveau en externe scan van kwetsbaarheden.

Top