Nieuw jaar, nieuwe producten en nieuwe locatie!

Dinsdag 28 Januari 2020 te Zoetermeer

Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen. En al helemaal met de nieuwste producten uit ons assortiment! Daarom starten wij 2020 met een speciale winter-editie van de Bitterballen Sessie, namelijk bij Snowworld te Zoetermeer. Uiteraard is het ook dit keer een "traditionele" Technische Update met korte demo's en presentaties zonder al te veel commercie, weinig blabla en ook geen stropdassen! Dit alles in een informele winter-setting bij de beste skibaan van 2019, met veel mogelijkheden tot netwerken, een uurtje heerlijk skiën of snowboarden en tot dlot een echte winter fondue! Kortom een nuttige én aangename middag en avond mét en vóór techneuten en technisch-georiënteerden van partners en leveranciers. 

De ultieme protectie

Protectie...of je het nu ziet als beveiliging, bescherming, veiligheid of steun, het is een belangrijk maar ook complex en uitgebreid onderdeel van de hedendaagste IT strategie. Ook wij als distributeur ontvangen hieromtrent steeds meer vragen. Opvallend is dat de meeste vraagstukken die wij ontvangen of slaan op een specifieke infrastructuur of in relatie staan met de (fysieke) eindgebruiker. Naast de huidige oplossingen in ons assortiment (denk aan Bitdefender, DeviceTrust, Solarwinds bijvoorbeeld), hebben wij aan het eind van 2019 nog een 3-tal nieuwe fabrikanten toevoegd die aan deze (en onze eigen) eisen voldoen. 

Tijdens deze BS worden alle 3 de nieuwe oplossingen kort maar krachtig toegelicht en vertoond. Een uitstekende gelegenheid om te filteren of en welke van deze nieuwe mogelijkheden iets voor jou en jouw klanten zou kunnen betekenen. Tijdens tijdens de borrel, de pauze, het skiën of de fondue kun je ook nog eends gedetailleerde informatie halen en vragen stellen aan dé technisch specialisten van de aanwezige fabrikanten en van Prianto.

De agenda: 

15.00 – 15.30 Ontvangst met warm skiplankje (waaronder bitterballen!)

15.30 – 15.50 Unitrends: Eenvoudige Backup & Cloud Data protectie

15.50 – 16.10 Runecast: Protectie van VMware SDDC

16.10 – 16.50 Pauze en netwerken

16.50 - 17.10 Menlo: Cloud Isolatie voor endpoint protectie

17.10 - 17.40 Prianto: De ultieme Consultancy Pack

17.45 - 19.15 Uitgifte/omkleden en skiën of snowboarden

19.30 - 21.15 Fondue

Let op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

VOL = VOL

Inschrijfformulier BS - 28 januari 2020
Bedrijf*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Functie*
E-mail*
Telefoon*
Land*
Activiteit*
Type organisatie
Type fondue*
Evenement/actie
Aanvraag

Unitrends Backup & Cloud data protectie software is de basis voor de Unitrends oplossingen, te weten; alles-in-één fysieke Appliance, de Backup software Virtuele Appliance en de Cloud gebaseerde DR services. De alles-in-eén oplossing biedt volledige back-up en herstel voor alle fysieke en virtuele omgevingen. Unitrends Backup software biedt volledige back-up en herstel voor uw fysieke en virtuele omgevingen.  Het draait op de hardware van uw keuze als virtuele back-up applicatie en kan on-premise op VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, of Citrix XenServer draaien of via de Cloud op basis van Microsoft Azure™ en/of Amazon Web Services.

Speciaal voor deze sessie komt Wayne Jervis van Unitrends jullie vertellen hoe eenvoudig backup en cloud data protectie kan zijn.

Runecast Analyzer is een oplossing die VMware-beheerders helpt om hun vSphere-omgeving proactief te beheren. Het ontdekt potentiële risico's in de VMware-omgeving voordat ze een grote uitval kunnen veroorzaken. Het maakt gebruik van best practices, richtlijnen voor het verharden van de beveiliging (VMware, DISA STIG, PCI-DSS v3.2.1 en HIPAA) en bekende problemen die zijn aangetroffen in de VMware Knowledge Base om het Software Defined Data Center (SDDC) te beschermen. Runecast is de enige proactieve oplossing voor het voorkomen van problemen in de VMware vSphere-omgeving.

Ook van Runecast is speciaal voor jullie een engineer aanwezig die - naast een demo - al jullie vragen kan beantwoorden!

 

 

Menlo Security maakt gebruik van isolatie om in plaats van re-actief te werken juist aan preventie te doen. Alle endpoints worden eenvoudig en effectief geïsoleerd zonder af te doen aan de gebruikerservaring. Dit in tegenstelling tot de veel gebruikte ADT-methode (Allow, Detect & Block), die vaak achter de feiten aanloopt en zichtbaar (negatief) effect kan hebben voor de gebruiker. Door isolatie kunnen aanvallen niet eens de gebruiker en zijn apparaat bereiken - preventie vooraf in plaats van eliminatie achteraf!

Ook een Solution Architect van Menlo Security zal aanwezig zijn bij dexe sessie om meer te laten zien!

Top