Onze werkwijze

Personalized Knowledge Distribution

Onze doelstelling is om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze omzet, marge en groei voor ons wederverkoopkanaal te realiseren en tegelijkertijd continuïteit van marktkennis, visie en een innovatiecyclus te leveren. Altijd afgestemd op onze klanten, onze partners. 

meer informatie

Optimale (IT) Gebruikerservaring

Onze focus ligt op het creëeren van een optimale (IT) gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Optimale gebruikerservaring is cruciaal voor het bereiken van de organisatiedoelen met behulp van ICT. Wij ondersteunen je graag dit concept uit te dragen. 

meer informatie

Onze competenties (BOBO-Model)

Voor een optimale gebruikerservaring en de juiste ICT fundering zijn de competenties Beheer, Optimalisatie, Beveiliging en Ontsluiting (BOBO) benodigd. De combinatie hiervan kan per organisatie – of zelfs per gebruikersgroep, gebruiker of device – verschillen; ook hier draait het om de personalisatie van ICT vereisten.

meer informatie


Prianto Actueel

Evenementen

27-02-2020

API Contract Testing is fast becoming the go-to approach for testing integrations between microservices and can often be more effective than…

Lees meer
10-03-2020

Executives van Kaseya, Unitrends, IT Glue en RapidFire Tools zijn aanwezig om alle facetten en geheimen van het begrip en het gebruik van…

Lees meer
19-03-2020

Runecast is met haar innovatieve technologie om voorspellende analyses van VMWare systemen uit te voeren aanwezig op de VMUG NL. Kom zeker even langs!

Lees meer
19-03-2020

Gewoon eens een niet-zakelijke gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met andere conculega’s van gedachten te wisselen.…

Lees meer

Nieuws

17-02-2020

Topics: Bitdefender actie aanbod, Prianto Consultancy Pack en TeamViewer Tensor

Lees meer
07-02-2020

Bitdefender blog over het US National Security Agency (NSA) rapport over de gevaren en kwetsbaarheden in de cloud.

Lees meer
07-02-2020

Interessant artikel over gigantische bedragen die zeker ook gelden voor bedrijven hier. Herkenbaar? Kijk eens naar Bitdefender of Menlo Security!

Lees meer
23-01-2020

All-in-one platform voor optimale opslag, hardware virtualizatie, VM beheer en een broker als één simpele software stack wordt uitgebreid met VM Data…

Lees meer
09-01-2020

rianto Benelux sluit een distributie overeenkomst met Menlo Security.

Lees meer

Diensten


Trainingen

Al dan niet in samenwerking met onze fabrikanten, organiseren wij regelmatig trainingen, zowel op technisch als op verkoopgebied. Een prima manier om uw kennis altijd up-to-date te houden!

meer informatie


Verkoop

Door ons te verplaatsen in uw positie zijn wij in staat om op basis van uw wensen en eisen de vertaling te maken naar ons productportfolio en actief te helpen acquireren. 

meer informatie


Marketing

In eerste instantie helpen wij u om uw doelen in relatie tot ons concept, onze oplossingen en producten helder te formuleren. Vervolgens stellen wij een op maat gesneden pakket aan marketingdiensten samen.

meer informatie


Techniek

De technische ondersteuning van Prianto is opgebouwd uit verschillende bouwstenen: concept building, solution mix, product selectie.

meer informatie

Waarom Prianto?

 • Snel, flexibel en betrouwbaar

  Wij leven in de "Yes we can" spirit en werken flexibel, niet bureaucratisch en met hoge snelheid.
 • Ongecompliceerd zaken doen

  Duidelijk en eerlijk, we gaan een echt partnership met u aan voor lange termijn!
 • Internationaal bedrijfsnetwerk

  Prianto heeft meer dan tien internationale vestigingen die u kunnen bedienen.
 • Ervaren vakteam

  Onze hooggekwalificeerde en behulpzame medewerkers gaan voor onze klanten altijd een stap verder!

Trends


Cloud as a Service

Door de exponentiële groei van data en aanwas van nieuwe technologieën, zoals Internet of Things (IoT) en wearables, is de Cloud het standaard platform geworden voor de ontsluiting van informatie.

meer informatie


Connected Enterprise

Tegen 2020 zullen er meer dan 200 miljard elektrische apparaten met elkaar zijn verbonden, zowel privé als zakelijk: de wonderlijke nieuwe wereld van de connected enterprise.

meer informatie


Big Data

In deze trend gaat het over het inzetten en combineren van bestaande en nieuwe technologieën op het gebied van opslag, verwerking en analyse van gestructureerde en (met name) ongestructureerde data.

meer informatie

Nieuws uit de markt

Top