Onze werkwijze

Personalized Knowledge Distribution

Onze doelstelling is om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze omzet, marge en groei voor ons wederverkoopkanaal te realiseren en tegelijkertijd continuïteit van marktkennis, visie en een innovatiecyclus te leveren. Altijd afgestemd op onze klanten, onze partners. 

meer informatie

Optimale (IT) Gebruikerservaring

Onze focus ligt op het creëeren van een optimale (IT) gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Optimale gebruikerservaring is cruciaal voor het bereiken van de organisatiedoelen met behulp van ICT. Wij ondersteunen je graag dit concept uit te dragen. 

meer informatie

Onze competenties (BOBO-Model)

Voor een optimale gebruikerservaring en de juiste ICT fundering zijn de competenties Beheer, Optimalisatie, Beveiliging en Ontsluiting (BOBO) benodigd. De combinatie hiervan kan per organisatie – of zelfs per gebruikersgroep, gebruiker of device – verschillen; ook hier draait het om de personalisatie van ICT vereisten.

meer informatie


Prianto Actueel

Evenementen

02-12-2020

Luister naar de lancering van Bitdefender Endpoint Detection and Response (EDR) als standalone en cloudbased oplossing voor extra flexibiliteit en…

Lees meer
03-12-2020

Tijdens het webinar krijg je uitleg over hoe de integratie van Menlo’s Isolation Core™ en VMware SD-WAN tot 100% beveiliging leiden van web mail en…

Lees meer
08-12-2020

ControlUp en Runecast participeren in hét evenement voor en door VMware-gebruikers; dit jaar virtueel, dus mis het niet! Meer info op de VMUG site.

Lees meer
10-12-2020

Doe mee aan onze discussie over de top 4 security trends voor 2021 met oa. pishing, malicious files, Business Email Compromise en CnC.

Lees meer

Nieuws

19-11-2020

Redenen zijn o.a. het vinden van het juiste IT (Security) personeel en beperkingen in budget. Lees meer in het Bitdefender blog.

Lees meer
19-11-2020

Deze nieuwe investering zal zorgdragen voor uitbreiding van hun platform voor het monitoren en dynamisch optimaliseren van eindgebruikerservaringen;…

Lees meer
17-11-2020

Deze financiering bewerkstelligt een verdere groei van hun op isolatie-gebaseerde oplossing die 100% beveiliging garandeert. Lees het gehele…

Lees meer
12-11-2020

Met de nieuwe ‘Remote Worker’ AddOn kan één gebruiker connectie maken met tot 3 apparaten, speciaal voor thuiswerk situaties bij kleinere en medium…

Lees meer
12-11-2020

Runecast Analyzer 4.6 introduces automated compliance auditing for ISO/IEC 27001, plus adds DISA STIG Viewer export, as well as an update of the…

Lees meer
02-10-2020

Neem real-time de controle terug over VMware & AWS SDDC omgevingen met voorspellende analyses en oplossingen voor (eventuele) problemen.

Lees meer

Diensten


Trainingen

Al dan niet in samenwerking met onze fabrikanten, organiseren wij regelmatig trainingen, zowel op technisch als op verkoopgebied. Een prima manier om uw kennis altijd up-to-date te houden!

meer informatie


Verkoop

Door ons te verplaatsen in uw positie zijn wij in staat om op basis van uw wensen en eisen de vertaling te maken naar ons productportfolio en actief te helpen acquireren. 

meer informatie


Marketing

In eerste instantie helpen wij u om uw doelen in relatie tot ons concept, onze oplossingen en producten helder te formuleren. Vervolgens stellen wij een op maat gesneden pakket aan marketingdiensten samen.

meer informatie


Techniek

De technische ondersteuning van Prianto is opgebouwd uit verschillende bouwstenen: concept building, solution mix, product selectie.

meer informatie

Waarom Prianto?

 • Snel, flexibel en betrouwbaar

  Wij leven in de "Yes we can" spirit en werken flexibel, niet bureaucratisch en met hoge snelheid.
 • Ongecompliceerd zaken doen

  Duidelijk en eerlijk, we gaan een echt partnership met u aan voor lange termijn!
 • Internationaal bedrijfsnetwerk

  Prianto heeft meer dan tien internationale vestigingen die u kunnen bedienen.
 • Ervaren vakteam

  Onze hooggekwalificeerde en behulpzame medewerkers gaan voor onze klanten altijd een stap verder!

Trends


Cloud as a Service

Door de exponentiële groei van data en aanwas van nieuwe technologieën, zoals Internet of Things (IoT) en wearables, is de Cloud het standaard platform geworden voor de ontsluiting van informatie.

meer informatie


Connected Enterprise

Tegen 2020 zullen er meer dan 200 miljard elektrische apparaten met elkaar zijn verbonden, zowel privé als zakelijk: de wonderlijke nieuwe wereld van de connected enterprise.

meer informatie


Big Data

In deze trend gaat het over het inzetten en combineren van bestaande en nieuwe technologieën op het gebied van opslag, verwerking en analyse van gestructureerde en (met name) ongestructureerde data.

meer informatie

Nieuws uit de markt

Top