WTF Live! Event Tweets

Partner Login

Wachtwoord vergeten?

Contact Ons

Kantoor BeNeLux

Tel: +31 10 300 78 78
Email: contact(at)prianto.nl

http://twitter.com/priantoNL

Kantoor UK

Tel:   +44 1635-225522

Kantoor Duitsland

Tel: +49 89 416148 210 

Kantoor Oostenrijk

Tel: +43 1-93089-3002

Kantoor Switzerland

Tel: +41 41 588 0522Schrijf in voor onze nieuwsbriefWhat's the Future?

...........a period of time following the moment of speaking or writing; time regarded as still to come. 

De deeleconomie, augmented reality, machine learning, robotisering en natuurlijk nog steeds cloud (as-a-service), IoT of connected enterprise en big data; allemaal trends die technologisch gedreven zijn steeds vaker een stap richting de IT wereld komen.  

Als IT organisatie (intern of extern) hou je altijd de laatste trends en innovaties in de gaten, want IT (Informatie Technologie) speelt vaak een strategische rol om de doelstelling van een organisatie te bereiken. Het succes van een organisatie is namelijk steeds meer afhankelijk van de snelheid waarmee een organisatie haar medewerkers de juiste gepersonaliseerde kennis en informatie kan verschaffen om haar klanten te kunnen bereiken. 

Daarbij komt dat gebruikers de bewegingen in de markt en voor de IT-afdelingen meer en meer gaan domineren; de gebruiker dicteert. Hedendaagse gebruikers hebben geen “standaard” manier van werken meer, zij hebben de verwachting dat de IT omgeving zich aan hen aanpast, in plaats van andersom. Het behouden van een goed evenwicht in de belangen van de organisatie, de IT afdeling en de gebruikers is vaak een uitdaging.

Denk Vooruit!

Omdat steeds meer trends vanuit andere industrieën en vakgebieden een relatie krijgen met IT, wordt er ook vaker een beroep gedaan op IT-Partners als adviseur bij de versmelting van de business (behoeften) en de IT (technologie). De technologische ontwikkelingen bespreken en vooruit denken zijn essentieel onderdeel van de strategie om nu met praktische oplossingen te komen, die in de toekomst ook - eventueel in aangepaste vorm - nog mee kunnen. 

Optimale IT gebruikerservaring in één dag.

Tijdens WTF 2017 geven wij je de kans om in één dag bijgepraat te worden over trends en toekomstige technologieën. Als Personalized Knowledge Distributeur geven wij zelf onze visie én wij hebben Anton Pluim van de Bovag bereid gevonden hun visie - die verassend nauw aansluit bij die van ons - te delen!

Daarnaast geven onze sponsors Bitdefender, AppiXoft, Lakeside, Atlantis, FSLogix en Teamviewer hun visie op 2017 met betrekking tot hun vakgebied.

Ook hebben deze (en meer!) fabrikanten een standje waar je persoonlijk terecht kunt voor meer informatie specifiek voor jouw situatie of organisatie.

Dus, of je nu primair invulling wilt geven aan oplossingen op het gebied van applicaties of data, trends als Connected Enterprise of Cloud-as-a-Service wilt omzetten tot diensten, gewoonweg meer (achtergrond) informatie wilt over een specifiek product of onze leveranciers direct wilt ontmoeten; WTF is ook dit jaar weer dé place-to-be!

WTF 2017 vindt plaats bij de Bovag te Bunnik!

De WTF 2017 Premium Sponsors:

De WTF 2017 Sponsors: