Altijd al de 1e willen zijn? Wordt dan een Prianto Snelle Jongen!

Partner Login

Wachtwoord vergeten?

Contact Ons

Kantoor BeNeLux

Tel: +31 10 300 78 78
Email: contact(at)prianto.nl

http://twitter.com/priantoNL

Kantoor UK

Tel:   +44 1635-225522

Kantoor Duitsland

Tel: +49 89 416148 210 

Kantoor Oostenrijk

Tel: +43 1-93089-3002

Kantoor Switzerland

Tel: +41 41 588 0522Schrijf in voor onze nieuwsbriefConnected Enterprise

Tegen 2020 zullen er meer dan 200 miljard elektrische apparaten met elkaar zijn verbonden, zowel privé als zakelijk: de connected enterprise. Deze connectiviteit moet enerzijds de efficiency vergroten en een voorsprong geven op de concurrentie. Anderzijds moeten ze medewerkers, partners en klanten op een veilige manier verbinden met de back-office en met netwerken. En dit alles met een snelle levering van applicaties en aangepast aan een complexe omgeving met allerlei soorten apparaten, besturings-systemen en netwerken.

In deze wonderlijke nieuwe wereld heeft de IT-afdeling te maken met meerdere belangen. Aan de ene kant is er de verantwoordelijkheid om werknemers productief te houden. Bijvoorbeeld door ze overal en altijd toegang te geven tot de informatie en applicaties die ze nodig hebben. Daartegenover staat echter ook de verantwoordelijkheid om de IT-infrastructuur te beschermen en ervoor te zorgen dat data niet in verkeerde handen valt. Zorg ervoor dat je alle aspecten van de connected enterprise – data, applicaties en presentatie– aanstuurt vanuit één omgeving. En stel bij de inrichting van die omgeving het gebruikersgemak en –ervaring centraal.

Mobility

Door de penetratie van een nieuwe generatie van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets, en devices in de categorie van virtual reality en augmented reality, komt de nadruk van Mobility steeds meer te liggen op de gebruikerservaring (mobiele applicaties), de toekomstige mobiele oplossingen (Mobiele Cloud diensten) en de infrastructuur hieromheen. Hiermee is ook een nieuwe generatie werknemers opgestaan die door hun mobiele apparaten onafhankelijk van hun locatie zoals thuis, hotels, vliegvelden etc. hun virtuele werkplek hebben gecreëerd. 

Availability

Just-in-time is niet goed genoeg meer; always-available is het motto. Gebruikers werken niet meer alleen onafhankelijk van het device (zie mobility), maar ook zonder enige beperking qua plaats en tijd(zone); men wil altijd geconnecteerd zijn en de juiste data en applicaties gepresenteerd krijgen. De beschikbaarheid is hedentendage niet meer afhankelijk van een netwerkmethode (4G, Wifi en Cloud zijn gemeengoed geworden), maar van de flexibiliteit en slagkracht van de IT-afdeling. Hoe snel en hoe accuraat kan mijn presentatie interface beschikbaar worden gesteld ?

Security

Als iedereen altijd met elkaar in contact staat zie je als logisch vervolg dat er steeds meer persoonlijke én bedrijf kritische informatie wordt benaderd, gemaakt en opgeslagen; op allerlei apparaten (zie ook  big data). Een goede controle en beveiliging wordt bij het always-available en altijd geconnecteerde wereld veel belangrijker; ook binnen de organisatie. Of het nu gaat om het veilig delen van informatie en documenten, het zorgen voor de juiste toegang (intern en extern) naar applicaties en data of het waarborgen van integriteit.