Altijd al de 1e willen zijn? Wordt dan een Prianto Snelle Jongen!

Partner Login

Wachtwoord vergeten?

Contact Ons

Kantoor BeNeLux

Tel: +31 10 300 78 78
Email: contact(at)prianto.nl

http://twitter.com/priantoNL

Kantoor UK

Tel:   +44 1635-225522

Kantoor Duitsland

Tel: +49 89 416148 210 

Kantoor Oostenrijk

Tel: +43 1-93089-3002

Kantoor Switzerland

Tel: +41 41 588 0522Schrijf in voor onze nieuwsbriefCloud as a Service

De Cloud-technologie is volwassen geworden - het is niet langer een kwestie van “als” organisaties verhuizen naar de cloud, maar wanneer en hoe.  In het begin was de Cloud een middel voor het testen en ontwikkelen van nieuwe producten (denk aan SaaS en PaaS oplossingen). Met de toentertijd nieuwe ‘pay-as-you-go' modellen, kreeg men eigenlijk voor het eerst echt de mogelijkheid om uitgebreid te experimenteren met het automatiseren van (merendeels niet-kritische) bedrijfsprocessen, zonder de noodzaak van zware IT-investeringen.

Maar de tijden zijn veranderd en zo ook de eisen van de klant. De Cloud is in zeer korte termijn het middelpunt van bedrijfskritische applicaties geworden en is essentieel voor de productiviteit van medewerkers. Door de exponentiële groei van data en aanwas van nieuwe technologieën, zoals Internet of Things (IoT) en wearables, is de Cloud het standaard platform geworden voor de ontsluiting van informatie. Snelheid, eenvoud, lage (investerings) kosten en always-available zijn de drijfveren van de Cloud-adoptie. In de nabije toekomst zal het beheer van de Cloud uitgroeien tot een Managed Service, uitgevoerd door externe partners.

Als Prianto geloven wij erin dat ook het “traditionele” IT-kanaal een uitstekende bijdrage zal kunnen gaan leveren in Cloud Computing zonder direct te moeten over te gaan tot het opzetten van hele datacenters of complexe it-infrastructuren. Door een zorgvuldige Cloud Computing strategie te volgen die haar pijlen richt op het leveren van echte toegewaarde producten en services, kan het IT-kanaal winstgevend en onderscheidend tegelijk zijn.
Door Cloud Computing kan een optimale applicatiebeschikbaarheid bereikt worden. Prianto levert hieraan een bijdrage door haar innovatie, unieke en hoogwaardige producten. Prianto richt zich binnen Cloud-as-a-Service op de Optimale Eindgebruikers Ervaring en de innovatieve, unieke en hoogwaardige producten die hier een bijdrage aan leveren.