Altijd al de 1e willen zijn? Wordt dan een Prianto Snelle Jongen!

Partner Login

Wachtwoord vergeten?

Contact Ons

Kantoor BeNeLux

Tel: +31 10 300 78 78
Email: contact(at)prianto.nl

http://twitter.com/priantoNL

Kantoor UK

Tel:   +44 1635-225522

Kantoor Duitsland

Tel: +49 89 416148 210 

Kantoor Oostenrijk

Tel: +43 1-93089-3002

Kantoor Switzerland

Tel: +41 41 588 0522Schrijf in voor onze nieuwsbriefPersonalized Knowledge Distribution

Prianto B.V. is opgericht door een ervaren team met uitgebreide kennis en ervaring in de ‘personalized knowledge of toegevoegde waarde’ distributie met een specifieke achtergrond in virtualizatie, IT management en cloud computing en een focus op het creëeren van een optimale (IT) gebruikerservaring. Onze doelstelling is om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze omzet, marge en groei voor ons wederverkoopkanaal te realiseren en tegelijkertijd continuïteit van marktkennis, visie en een innovatiecyclus te leveren aan het IT-kanaal (resellers, VARs, system integrators en service providers) in Nederland, België en Luxemburg. Altijd afgestemd onze klanten, onze partners; dit is  wat wij “Personalized Knowledge Distribution” noemen.

Door aansluiting te zoeken bij Prianto GmbH, een succesvolle 'knowledge' distributeur met kantoren in diverse locaties in Europa (o.a. Duitsland, Zwitserland, Polen, Oostenrijk en Engeland), is continuïteit, slagkracht en flexibiliteit gewaarborgd.

Ons concept: optimale (IT) gebruikerservaring

Prianto B.V. is dé "personalized knowledge" distributeur met een focus op het creëeren van een optimale (IT) gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Door middel van applicaties wordt de juiste informatie uit data gecreëerd en op een optimale wijze gepresenteerd aan de gebruiker op dat moment. Optimale gebruikerservaring, inclusief data, applicatie en presentatie, is cruciaal voor het bereiken van de organisatiedoelen met behulp van ICT. Het draait hier dus om de gepersonaliseerde optimale gebruikerservaring die in evenwicht is met de ICT vereisten. Lees meer op onze conceptpagina!

Trends

Ook trends als Big Data, Connected Enterprise en Cloud-as-a-Service worden hiermee op een praktische en realistische wijze ingevuld. Big Data gaat over het inzetten en combineren van bestaande en nieuwe technologieën op het gebied van opslag, verwerking en analyse van gestructureerde en (met name) ongestructureerde data. In de wonderlijke wereld van de Connected Enterprise heeft de IT-afdeling te maken met meerdere belangen. Aan de ene kant is er de verantwoordelijkheid om werknemers productief te houden. Bijvoorbeeld door ze overal en altijd toegang te geven tot de informatie en applicaties die ze nodig hebben. Daartegenover staat echter ook de verantwoordelijkheid om de IT-infrastructuur te beschermen en ervoor te zorgen dat data niet in verkeerde handen valt. Daarnaast zijn de drijfveren van de Cloud-adoptie snelheid, eenvoud, lage (investerings)kosten en always-available. In de nabije toekomst zal het beheer van de Cloud uitgroeien tot “Cloud-as-a-Service”, uitgevoerd door externe partners.

Of je insteek nu de optimale gebruikerservaring is of één van de IT-trends, onze fabrikanten, 8MAN, Atlantis, Bitdefender, Scense, AppZero, Smartbear, AutonoWare, FSLogix, Lakeside en XtraDesktop, leveren allemaal oplossingen die hier volledig bij aansluiten. En deze oplossingen, al dan niet met elkaar gecombineerd voor een optimaal resultaat, leveren wij dan weer aan het IT-kanaal in de Benelux.