Partner Login

Wachtwoord vergeten?

Contact Ons

Kantoor BeNeLux

Tel: +31 10 300 78 78
Email: contact(at)prianto.nl

http://twitter.com/priantoNL

Kantoor UK

Tel:   +44 1635-225522

Kantoor Duitsland

Tel: +49 89 416148 210 

Kantoor Oostenrijk

Tel: +43 1-93089-3002

Kantoor Switzerland

Tel: +41 41 588 0522Schrijf in voor onze nieuwsbriefTechnische Bitterballen Sessie (BS) op 12 September 2017

Wij zijn verheugd wederom een Bitterballen Sessie (BS) te annonceren en wel op dinsdag 12 September a.s. en ook weer op de centrale locatie te Kamerik. Dit keer zullen onze fabrikanten Lakeside SysTrack, Flexera SVM en Quest Software jullie voorzien van een technische update van hun technologie vanaf 16.00 tot ca. 20.00 uur. 

Geen commercie, geen blabla, geen stropdassen! Wat dan wel? Een informele setting met en voor techneuten waarin onze fabrikanten je via uitleg, demo's en best practices in een korte maar krachtige sessie een technische update geven!

Wat kun je verwachten?

Jordy van Lakeside neemt je mee in de uitdagingen omtrent ketenmonitoring en zal laten zien welke fantastische analysemogelijkheden SysTrack daarvoor heeft. Met een Proof of Concept van 2 maanden tonen we de meerwaarde van SysTrack voor jullie Business en ook voor ketenmonitoring eenvoudig aan. Rolf zal laten zien en uitleggen wat daarvoor de aanpak is. Je krijgt dus de beste tips en trucs van de experts van Lakeside SysTrack!

Na besturingssystemen en externe devices, zijn allerhande software applicaties de grootste risico's op desktops, laptops en servers. Een fout of zwakte (denk aan end-of-life, niet up-to-date, opensource etc.) in een applicatie is voor hackers een startpunt voor toegang tot het netwerk en misbruik. Door een constant proces te volgen waarin deze zwaktes gedetecteerd, risico's geanalyseerd, oplossingen geadviseerd en de juiste tools en patches gedistribueerd worden, heeft misbruik geen kans, of wordt in ieder geval significant minder...Dat is Flexera Software Vulnerability Manager! 

Tijd is de meest waardevolle eigenschap. De manier waarop  men het besteedt, is cruciaal voor het succes van een organisatie - zeker nu dat technologie en zaken sneller gaan dan ooit. Met Quest hoeft systems management niet complex of tijdrovend te zijn. De KACE appliances maken systeembeheer overzichtelijk door een All-In-One aanpak. Inventaris, software distributie, patching, servicedesk etc zijn naadloos in elkaar geïntegreerd bij Quest Software!

Inschrijfformulier BS - 12 september 2017
Bedrijf*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Functie*
E-mail*
Telefoon*
Land
Type organisatie
Evenement/actie
Aanvraag