Kontaktieren Sie uns

popup

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Necessitatibus corporis perferendis veritatis! Ut dolorem, similique!


 • Uw "Personalized Knowledge" Distributeur
  voor een optimale (IT) eindgebruikerservaring

 • Lees hier meer over onze geschiedenis en missie                                                  

 • Bekijk live de bedreigingen op de Bitdefender Threat Map!

Onze werkwijze

Personalized Knowledge Distribution

Onze doelstelling is om op een toekomstgerichte en gepersonaliseerde wijze omzet, marge en groei voor ons wederverkoopkanaal te realiseren en tegelijkertijd continuïteit van marktkennis, visie en een innovatiecyclus te leveren. Altijd afgestemd op onze klanten, onze partners. 

meer informatie

Optimale (IT) Gebruikerservaring

Onze focus ligt op het creëeren van een optimale (IT) gebruikerservaring met de drie-eenheid van data, applicaties en presentatie interface. Optimale gebruikerservaring is cruciaal voor het bereiken van de organisatiedoelen met behulp van ICT. Wij ondersteunen je graag dit concept uit te dragen. 

meer informatie

Onze competenties (BOBO-Model)

Voor een optimale gebruikerservaring en de juiste ICT fundering zijn de competenties Beheer, Optimalisatie, Beveiliging en Ontsluiting (BOBO) benodigd. De combinatie hiervan kan per organisatie – of zelfs per gebruikersgroep, gebruiker of device – verschillen; ook hier draait het om de personalisatie van ICT vereisten.

meer informatie


Prianto Actueel


Evenementen

18.10.2017

Hoor hoe de gezamenlijk Bitdefender-VMware oplossing helpt de beveiliging van software-defined datacenters te verbeteren op een effectieve en...

meer
19.10.2017

Hoor hoe Bitdefender Hypervisor Introspection voor Citrix helpt om soortgelijke security breaches te voorkomen en controle te behouden over je...

meer
01.11.2017

Bitdefender demonstreert haar GravityZone op stand 01.B095 én tijdens 2 Datacenter & Infrastructure Optimisation seminars.

meer
01.11.2017

Quest demonstreert diverse Microsoft Platform tools op stand 01.E128 én tijdens 4 seminars (Data Science/Management en Privacy, Governance & Risk...

meer
02.11.2017

Exclusief voor partners: leer in korte tijd welke nieuwe features en verbeteringen er zijn in de nieuwe SmartBear TestComplete v12.4 release en neem...

meer

Nieuws

11.10.2017

In de sprint naar het einde van 2017 steunt Bitdefender haar partners met een incentive campagne met aantrekkelijke, avontuurlijke uitjes; een...

meer
15.09.2017

Met WEM bieden wij onze partners het juiste platform om zich voor te bereiden op de groeiende vraag omtrent de Digitale transformatie, waarbij het...

meer
08.09.2017

Het Safewhere Identify platform is één van de meest uitgebreide en flexibele identiteitsmanage-ment oplossingen in de markt en behandelt alle...

meer
24.07.2017

Een partnership voor optimalisatie van de IT gebruikerservaring en vereenvoudiging van het beheer bij de Digitale Transformatie.

meer

Diensten


Trainingen

Al dan niet in samenwerking met onze fabrikanten, organiseren wij regelmatig trainingen, zowel op technisch als op verkoopgebied. Een prima manier om uw kennis altijd up-to-date te houden!

meer informatie


Verkoop

Door ons te verplaatsen in uw positie zijn wij in staat om op basis van uw wensen en eisen de vertaling te maken naar ons productportfolio en actief te helpen acquireren. 

meer informatie


Marketing

In eerste instantie helpen wij u om uw doelen in relatie tot ons concept, onze oplossingen en producten helder te formuleren. Vervolgens stellen wij een op maat gesneden pakket aan marketingdiensten samen.

meer informatie


Techniek

De technische ondersteuning van Prianto is opgebouwd uit verschillende bouwstenen: concept building, solution mix, product selectie.

meer informatie

Waarom Prianto?

 • Snel, flexibel en betrouwbaar

  Wij leven in de "Yes we can" spirit en werken flexibel, niet bureaucratisch en met hoge snelheid.
 • Ongecompliceerd zaken doen

  Duidelijk en eerlijk, we gaan een echt partnership met u aan voor lange termijn!
 • Internationaal bedrijfsnetwerk

  Prianto heeft meer dan tien internationale vestigingen die u kunnen bedienen.
 • Ervaren vakteam

  Onze hooggekwalificeerde en behulpzame medewerkers gaan voor onze klanten altijd een stap verder!

Trends


Cloud as a Service

Door de exponentiële groei van data en aanwas van nieuwe technologieën, zoals Internet of Things (IoT) en wearables, is de Cloud het standaard platform geworden voor de ontsluiting van informatie.

meer informatie


Connected Enterprise

Tegen 2020 zullen er meer dan 200 miljard elektrische apparaten met elkaar zijn verbonden, zowel privé als zakelijk: de wonderlijke nieuwe wereld van de connected enterprise.

meer informatie


Big Data

In deze trend gaat het over het inzetten en combineren van bestaande en nieuwe technologieën op het gebied van opslag, verwerking en analyse van gestructureerde en (met name) ongestructureerde data.

meer informatie

Nieuws uit de markt

Top